NGHIÊN CỨU THỰC TRẠNG SẢN XUẤT VÀ SỰ THOÁI HÓA GIỐNG BÍ XANH THƠM BẢN ĐỊA TẠI HUYỆN BA BỂ, TỈNH BẮC KẠN
Thông tin bài báo
Ngày nhận bài: 06/04/21                Ngày hoàn thiện: 12/05/21                Ngày đăng: 28/05/21Tóm tắt
Từ khóa
Toàn văn:
PDFTài liệu tham khảo
[1] T. H. Vu and V. D. Nguyen, “Study on a number of technical measures in Yen Chau, Son La,” Journal of Science and Development, Hanoi Agricultural University, vol. VI, no. 6, pp. 505-513, 2008.
[2] D. N. A. Nguyen, Q. T. Le, H. H. Nguyen, and T. K. Vu, “Research on techniques of wax gourd nursery for early winter production in the Red River Delta region,” Vietnam Journal of Agricultural Science and Technology, vol. 3, no. 88, pp. 42-46, 2018.
[3] T. H. Ngo, K. Q. Trinh, and T. H. Tran, “Evaluation results of some Korean Zucchini varieties in Winter 2013 in Gia Lam, Ha Noi,” Science and Technology Journal of Agriculture and Rural Development, vol. 2/2015, pp. 170-175, 2015.
[4] T. C. Ta, Technical textbook for growing vegetables. Hanoi Publishing House, 2005, pp. 96-120.
[5] X. T. Dao, X. C. Doan, and V. H. Dao, Results of selecting and breeding wax gourd seed number 1, Research results of Food Plants and Technology Institute. Research report 8/2008, 2008.
[6] K. T. Tran, T. T. Le, and T. T. H. To, Root for vegetables, seasoning vegetables (safe vegetables with high yield). Natural Science and Technology Publisher, 2008, p. 222.
[7] Ministry of Agriculture and Rural Development, Principles of good agricultural practices for safe fresh vegetables and fruits in Vietnam (Viet-GAP), 2008.DOI: https://doi.org/10.34238/tnu-jst.4270
Các bài báo tham chiếu
- Hiện tại không có bài báo tham chiếu